Încă un pic…

Ile/ December 10, 2012/ Ganduri/ 0 comments

E luni și mai e puțin până ajungem acasă! Așa pe ultima sută de metri abia aștept! Îmi place de mine câteodată când nu văd parte goală a paharului, ci doar pe cea plină chiar dacă paharul poate e chiar gol de-a binelea. So what, who cares? :))

Sunt invadată de o stare de bine deși nu știu exact ce am făcut. Poate pentru că am mâncat mai devreme niște paste cu spanac și ricotta si somon! (nu făcute de mine) Cred că de multe ori mâncarea mă bine dispune 🙂 Sau poate nu e de la asta! Habar n-am! Sunt zen! Acum, în secunda asta! Poate mai târziu îmi trece :))

Îmi place sfârșitul de an pentru că asta înseamnă și început de an! Îmi place să-mi fac planuri. Îmi place să am agende și lucruri noi cu care să visez ce o sa fac anul viitor. Îmi place să sper că într-o zi am s-o scot la capăt și continui să sper chiar dacă încă nu s-a întâmplat.

Îmi place să-mi imaginez cum am să fac o mulțime de bunătăți pentru familie, pentru colindători, pentru prieteni și de obicei o cam iau razna la capitolul ăsta, dar mă străduiesc să le reușesc pe toate. Să fac bunătăți de care oamenii să se bucure mi se pare cel mai mișto lucru cu putință. De fapt cel mai mișto ar fi să am și o bucătărie mai mare unde să le pot face mai ușor pe toate. O să vină ea și bucătăria la un moment dat.

Acum visez un pic la Magellan pe care abia aștept să-l smotocesc bine. E adevărat că din cauza lui nu am brad, dar pot să trăiesc deocamdată cu asta, visând, evident, că la un moment dat o să avem și brad și motan în aceiași casă, trâind cu toții în armonie 😀 Dacă asta cu bradul n-o să ne iasă prea curând, o să-l impodobim pe Mage, nu-i problemă :))

Acum că am scris darea de seamă, mă pot duce la cumpărături ca diseară să ne răsfățăm cu niște carne de vită cu sos de vin roșu și pere 😀 Mâncarea e o bucurie în plus pentru noi în ultimul timp 🙂

[Facebook_Comments_Widget title=”” appId=”” href=”” numPosts=”5″ width=”600″ color=”light” code=”html5″ ]

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.