Sunt bine…

Ile/ June 24, 2012/ Ganduri/ 2 comments

Când apuc să fac măcar câteceva din ceea ce îmi propun sunt veselă. Sunt zile în care nu reușesc absolut nimic, dar de la o vreme am reusit și uite că ăsta e un lucru tare bun.

E vară și e tare cald și ăsta eu un lucru tare rău pentru mine. E grozav de bine că a plouat și am reușit să respir un pic, dar din păcate nu cred că va ține.

E o perioadă complicată pentru mine, ca toate perioadele. Niciodată nu e simplu, dar într-un fel m-am obișnuit cu asta, deși nu îmi place.

Lucrurile se mișcă prea încet pentru mine, dar atâta timp cât se mișcă e bine. Zilele trec și lucrurile se întâmplă încet și eu mă grăbesc, pentru că nu știi niciodată când îți expiră timpul, când o să ți se spună stop joc! Ia mâinile de pe tot, a sunat clipa finală, ieși la raport.

Nu am niște obiective prea clare și probabil că asta mă împiedică să alerg așa cum aș vrea.

Ideea generală e că într-un fel sunt bine, atât cât pot fi și poate am să fiu și mai bine într-o zi. O cafea rece băută într-un loc drăguț nu face decât să-mi confirme că e bine cumva.

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

2 Comments

  1. Ma bucur ca esti bine ;)! Si iti doresc sa fii si mai bine. Si sa ai parte de zile cat mai racoroase….asa va fi un pic mai bine:p!

    1. Merci! Șanse la prea multă răcoare nu am, dar am să supraviețuiesc eu cumva 🙂

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.