Trecut-au anii…

Ile/ March 13, 2012/ Amintiri, Ganduri/ 0 comments

Primul meu blog l-am avut la 360 la yahoo și l-am început pe 23 decembrie 2005. Nici nu-mi vine să cred cât timp a trecut de atunci. Pentru un om care are un blog doar pentru el am scris mult, foarte mult. O vreme m-au citit niște oameni, apoi nu m-au mai citit. Unii s-au mai întors, alții n-au mai venit.

Într-o vreme scriam altfel și cumva îmi place mai mult cum scriam atunci. Nu știu foarte exact când am schimbat stilul și nici nu știu dacă e potrivit să mă întorc la stilul ăla deși uneori o mai fac.

Pentru a doua zi consecutiv stau pe un scaun la soare și umblu prin arhivă. Mă gândesc că poate am să republic textele de atunci pe care le-am salvat pentru mine, dar nu mai sunt publice nicaieri. Nu cred că e important să mă citească cineva, dar e drăguț să știi că cineva te-a citit și poate i-a plăcut ceva ce tu ai scris și poate nici măcar ție nu-ți plăcuse sau poate nu-i dădusei atâta importanță.

Uneori mă gândeam că poate mi-ar plăcea să scriu undeva, altundeva, altfel, dar nu cred că-i adevărat. Îmi place aici așa cum e. E ca și cum ar fi casa mea. Îmi place la mine acasă. Uneori mai revopsesc pereții, uneori mai schimb tablourile. Uneori stau într-un fotoliu imaginar și fumez o țigare imaginară.

În urmă cu fix 5 ani scriam asta:

Entry for March 13, 2007

E timpul și locul pentru o schimbare oare?
Mai sunt eu cum eram cândva?…
M-am transformat in altceva??…
Și oare ce urmează iară?…
Urmează oare aceleași vechi povești?
Aceleași gânduri nesfârșite
De ce a fost și ce va fi….
Aș vrea să știu…

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.