Câteodată…

Ile/ March 5, 2012/ Ganduri/ 0 comments

Câteodată mă supăr pe mine pentru că nu scriu pe blog în fiecare zi, așa cum făceam cu ceva vreme în urmă, dar până la urmă offline-ul e mai important decât online-ul și este destulă vreme să le povestesc pe toate dacă sunt de povestit…

Câteodata vin toate peste mine și am impresia că n-am să reușesc să mai trăiesc. Câteodată îmi dau seama n-are cum să fie așa, că e doar o senzație că o să mă rup în două, că viața nu începe și nu se termină cu nimic, că trec oricum toate.

Ani în urmă mi-a zis cineva într-o zi în care eram foarte stresată, că dacă nu ține de mine să schimb lucrurile să nu mă mai stresez chiar dacă într-un fel sau altul rezultatul final mă va afecta și pe mine. Sigur că nu-mi amintesc mereu asta și sigur că mă stresez de o mulțime de prostii, dar când imi amintesc parcă mi se ia un pietroi imens de pe mine.

Între timp tot ce-mi rămâne e să-mi fac viața mai frumoasă decât mai urâtă și să le-o fac și altora frumoasă atâta timp cât nu o stric pe a mea.

O vreme am să vă mai scriu tot de aici, de la Paris.

P.S. Cum vă place mărțișorul meu?

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.