Vă scriu de la Paris…

Ile/ February 17, 2012/ Ganduri/ 0 comments

Bună seara! Intuiesc cumva că va fi seară când niște perechi de ochi vor poposi pe pagina asta. Vă scriu de la Paris ca să vă spun că sunt bine-sănătoasă. Timpul mi-l ocup plimbându-mă. Câteodată pe jos, câteodată cu autobuzul. Îmi place chestia asta la Paris. Să mă plimb cu autobuzul și să mă zgâiesc pe geam la cafenele, la blocuri, la clădiri interesante. Când umblu cu metroul citesc dintr-o carte. Și în autobuz mai citesc câteodată, când am văzut deja de nenumărate ori peisajul, când știu unde e fiecare clădire, fiecare copac. Ridic ochii din carte să văd dacă se vede La Défense sau iar e ceață și uneoi mai întorc capul să văd Tour Eiffel din locul în care știu prea bine că se poate vedea. Uneori nu am chef de citit și îmi răsună în urechi ba muzică franțuzească, ba românească.

În afară de plimbatul cu autobuzul sigur că mă plimb și pe jos, doar că am ajuns să cunosc destul de bine Parisul. Nu mai știu ce să văd nou. Nu mai am tresăriri majore. Asta nu înseamnă că nu mai îmi place totuși.

Îmi beau cafeau în oraș, chiar dacă nu pot să trăiesc fără cafeaua de acasă și câteodată stau la fereastră și netuiesc.

Din când în când mai mănânc scoici, creveți picanți sau tăiței chinezești. În rest încerc să mănânc ceea ce trebuie.

Seară frumoasă…

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.