Despre scris… I

Ile/ September 16, 2011/ Ganduri/ 0 comments

Trebuie sa scriu pe blog. Ma tot uit cu coada ochiului la ceasul laptopului sa vad daca nu cumva mi-a expirat timpul. Mai am 17 minute. Nu stiu despre ce sa scriu. Vreau totusi sa scriu pentru ca vreau sa scriu in fiecare zi. Cred eu ca asta ma poate ajuta. De data asta insa sunt foarte obosita si ma gandesc doar sa dorm. As putea totusi sa scriu despre niste subiecte, dar nu am timp suficient. Nu vreau nici sa-mi transform blogul la loc in vaicareli sau in texte scrise in miez de noapte in graba. Vreau sa scriu lucruri care sunt importante pentru mine, iar acum nu pot sa scriu decat despre cat e de important pentru mine sa scriu pe blog…

Primul meu blog a fost pe 360 la Yahoo. Era decembrie 2005 si habar n-aveam atunci ce vrea sa fie asta. Ce inseamna un blog si nici nu cred ca-mi imaginam ca am sa scriu de atatea si atatea ori pe blog. Cred ca pentru un om care are un blog destul de necitit scriu destul de mult.

Mi-am dorit probabil intr-o vreme sa fiu mai citita. Acum nu-mi doresc neaparat. E problematica treaba. Povestesc multe despre ce se intampla cu mine, despre ce e in capul meu, iar majoritatea oamenilor care ma citesc ma cunosc personal. Uneori e dificil sa scriu exact ce as vrea sa scriu stiind ca ma citesc cei care ma si cunosc in real life.

Blogul meu tradeaza multa nesiguranta de sine, lucru pe care in mod evident eu il ascund fata de cunoscutii mei. Scriu uneori lucruri despre care n-as vrea sa se stie in totalitate. As putea totusi sa nu scriu. As putea chiar sa ma opresc, dar nu vreau. Nu stiu de ce.

N-am nici o treaba cu scrisul si cu toate astea imi place sa scriu… Nu stiu exact de ce si nici de unde…

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.