Gândul oarecum la vacanță…

Ile/ June 20, 2011/ Ganduri/ 0 comments

Azi, în ziua în care începea o nouă și frumoasă săptămână eu am dormit până mai târziu, că na, eram cam obosită. Chiar și Magellan a înteles asta și m-a lăsat să dorm liniștită. Nu știu exact ce aveam în plan sau nu, dar am făcut tot felul de lucruri. Nimic spectaculos, nimic nemaintâlnit, dar suficiente cât să îmi creeze o stare de bine că nu am dat-o în bară azi.

Aștept cu nerăbdare ziua de sâmbătă și dacă iar dau în depresie urâtă înseamnă că ziua de sâmbătă a fost amânată. Aștept să scap și de licență. Nu că mă stresez cu ea sau ceva de genul, dar o simt acolo undeva, și e cam în coaste.

Vreaaaau vară. Nu e cu semnul exclamării pentru că mi-e tare teamă că vara pe care o vreau eu nu va fi la fel cu cea reală. Primul inconvenient sigur va fi căldura prea mare… Pe lângă vară vreau și adieri de vânt și plimbări nocturne. Mai vreau și rochii/fuste vaporoase și kilograme lipsă la apel. Vreau mare și poate și fructe de mare… Să mai cer și iubire dacă pe asta o am deja? 😉

Vise frumoase…

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.