Poza zilei… de miercuri…

Ile/ May 18, 2011/ Poza zilei... de miercuri.../ 2 comments

Ei bine am ajuns și azi, ziua în care împlinesc 27 de ani! Nu am să trag azi concluzii, n-am sa vă povestesc de fapt nimic, doar că în fiecare an mama îmi ia bujori și e un lucru care se întâmplă de foarte mulți ani. Ar fi fost firesc să am pentru poza zilei de azi bujori, dar am ales iriși. Am ales așa pentru că în seara asta merg să ascult Iris la Festivalul Club A. Îmi doresc o seara frumoasă alături de niște prieteni dragi și sper că în zilele ce vor urma să reușesc să mă vad cu toți prietenii mei dragi pentru a mă sărbatorii.

La mulți ani!

Dacă vreți să citiți ce scriam despre mine acum 3 ani, găsiți aici.

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

2 Comments

  1. Ileana draga am citit ce ziceai despre tine acum 3 ani si mi-a sarit in ochi faza cu machiatul si demachiatul si mi-am amintit ca la tine am vazut pentru prima oara in viata mea de copil-adolescent tembel dischetele demachiante:)))) Asta era la Sighet acum 1000 de ani:P

    1. Chiar ca acum 1000 de ani…
      Daca ai stii tu de cate ori am fost eu la baut in oras si ajungeam acasa si ma culcam fara sa ma demachez…

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.