Un fel de back to reality 2

Ile/ April 3, 2011/ Ganduri/ 0 comments

Nope, n-am fost plecată nici unde. Doar am avut un week-end frumooos. A fost frumos pentru că mi-am băgat picioarele în lucrurile enervante și urâte și în toate frustrările și am trăit ca și cum toate ar fi bune. Și-au fost! Serios! Nu am reușit eu 100% să le ignor pe toate, dar m-am străduit. Nu e o soluție, dar măcar uneori ajută.

Ce fac de mâine? Păi o iau de la capat cu una, cu alta, cu ce-o să fiu în stare. Am impresia ca le-am încercat pe toate. Am vazut că unele merg și unele nu, că unele merg mai bine și altele merg doar atâta timp cât sunt în situați ușoare și altele merg doar când dau de greu. E complicat și nu am chef de tras concluzii. Nu am chef să trag linie și să fac socotelile acum.

Maine ma trezesc de dimineață și o să vad ce-i de făcut. Nu mai am chef de termene limită, nu mai am chef de costrângeri. Ce-ar fi să le iau pe toate cum s-or nimeri și să rezolv ce am chef și cum am chef?!

Singurul lucru la care mă gândesc serios acum este cum am să beau mâine ceai din paharul meu cel nou cu picior și cât de mortal o să arate asta. Restul? restul e tăcere…

Noapte frumoasă…

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.