Imi ia ceva, imi da ceva…

Ile/ March 11, 2011/ Ganduri/ 4 comments

Afara este primăvară... ieeeeeeiieeeee… În casa mea cea galbenă miroase a primăvară… iar eu pentru o clipă sunt chiar optimistă… asta și pentru că am înghesuit iar pe unde am apucat toate gândurile alea rele. Trebuie să îmi fac bagajul căci iar plec… Ma rog, mai am câteva zile până plec… dar trebuie să mă gândesc la tot felul de lucruri ca să reușesc sa-mi fac bagajul. Nu sunt nerăbdătoare să descopăr acest nou oraș, nu îl aveam pe listă, dar cum aș putea oare să ratez așa o șansă. N-aș fi văzut probabil niciodată nici Singapore, dacă n-aș fi avut eu acest gen de șansă. Șansa să fiu singură și la un moment dat să fiu răsplătită pentru toate singurătățile mele cu astfel de vacanțe. N-aș fi avut probabil nici un fel de vacanțe pe afară dacă nu aș fi avut perioadele astea de singurătate. Așa e viața asta, îmi ia ceva, îmi dă ceva. Nu sunt sigură totuși că îmi place în totalitate schimbul ăsta. Sunt totuși nerăbdătoare să zbor. Da, eu, omul cu rău de înălțime, abia aștept să zbor iar cu avionul. Eu, omul cu rău de înălțime am zburat și cu parapanta 😀 hi hi hi și totuși nu am reușit niciodată să urc în Turnul Chindiei… Abia aștept să zbor și abia aștept să ajung acolo, deși mi-e ușor teamă că nu voi mai reîntâlni soarele de aici. Se zice totuși ca au și ăia acolo în Lyon soare :)))

Da, afară este primăvară…

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

4 Comments

  1. daca te-as vedea ti-as zice sa imi iei un magnet de frigider:))))) sau macar o frunza ceva:D norocoaso. sa faci poze si sa povestesti:D

    1. Promit să mă întorc cu poze și povești cel puțin 🙂

  2. Ooooo madame….alors bon vacances!!!!
    Te urasc….te duci in Franta !!! Ia-ma si pe mine in bagaj :(((!!! Glumesc (la partea cu te urasc):p
    Have fun there, astept poze. I-ar la partea cu singuratatea… I agree 🙁

    1. Lasa madame că și eu o să te ”urăsc” când ai să te muți acolo de tot 😀
      Merci, sper să am vreme frumoasă și să fac multe pozeee 🙂

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.