Cum mi-am petrecut…

Ile/ February 15, 2011/ Culturale, De la altii..., Ganduri/ 2 comments

Nu știu cum mi-aș petrece sfârșitul lumii, dar știu cum am petrecut de Valentine’s Day. Nu că nu cred în iubire (abia ce am împlinit 7 ani de relație), dar nu cred în modul ăsta de a sărbătorii iubirea. De când mă stiu si de când se sărbătorește la noi ziua asta, singurul lucru special pe care l-am facut a fost să sărbatoresc în niște ani, nu in prea multi, Anti-Valentine’s Day. Am mai vrut să fac ceva special acum mulți ani, să mă casătoresc pentru o zi cu o prietena. Bine că n-am facut-o pentru că relația aia n-a mers. În ziua de azi nu ne mai vorbim, nu că ne-am certat, dar cam așa e… Revenind la oaia de anul ăsta, am protestat din nou împreună cu Țapinarii în Club A. Ei tot protestează de 10 ani. În 10 ani am fost și eu de 3 ori. Culmea e că de fiecare dată cu alți oameni. Sper că ăsta nu-i un semn rău :))

Despre Țapinarii nu prea știu ce să mai zic. Am mai zis și anul trecut. Imi plac de mor. Am cantat cu ei toate cântecele pentru că le stiu pe toate si îmi plac toate. Unele mai mult ca celelalte. Chiar și cele pe care nu le prea cânta în concerte. Îi ascult și acum mai ceva ca-n prima zi când i-am descoperit (nici nu mai știu cand a fost asta). Cred că prima dată live i-am văzut în Vama la Stufstock-ul din 2005. Sau nu. I-am vazut înainte, la Om bun, intr-o iarna… Nu pot să aleg un cântec cel mai cel, sunt multe care îmi plac rău de tot!!

Am ales un cântec totuși pentru că tot mi-am amintit de prieteni…

P.S. Aștept feed-back despre cum vi se pare scrisul cu diacritice.

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

2 Comments

  1. Nu este un feed-back la scrisul cu diacrtice 😀 insa, vreau sa stii ca si prietena aia s-a gandit de f multe ori de ce nu mai vorbiti….si nu a inteles nici pana azi…

    1. Hmmm… 😕 la asta nu ma asteptam…
      Eu cred ca ea stie pentru ca ea n-a mai vrut sa fie prietena cu mine… si cred ca stiu si eu de ce… Usa mea e deschisa, ea a inchis-o cand a plecat…

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.