Incep sa-mi revin…

Ile/ February 1, 2011/ Ganduri/ 1 comments

Am vrut sa scriu azi pe la pranz cum ca sunt obosita si deprimata si tot asa. Acum e miezul noptii, am baut vreo 2 cafele si sunt mai treaza ca niciodata. Deprimarea a mai trecut, boala in schimb nu prea. Ma doare in gat destul de tare, destul cat sa am impresia ca am un cutit infipt acolo. Maine am ultimul examen din sesiunea asta si o sa fiu destul de aproape de sfarsitul facultatii. Inca un pic si gata.

Saptamana trecuta am lipsit de 2 ori de la sala ceea ce e destul de rau. Sigur ca pot sa spun ca au fost 2 absente motivate, dar asta nu imbunatateste cu mult lucrurile. Cand incep sa nu mai fac ceea ce ar trebui sa fac, lucrurile se strica in general iremediabil. Revin la o rutina mai veche si rea, o rutina a lenii… Azi am avut de trecut un test destul de important. Daca nu as fi ajuns nici azi la sala ar fi fost tare rau si probabil lupta pierduta. Am ajuns totusi, chiar daca nu prea mult. Vineri va fi o zi importanta pentru asta. Daca ajung si vineri la sala, zi in care n-ar trebui sa ma duc, sunt pe deplin salvata luna asta. Daca reusesc sa fac cumva sa recuperez absentele si sa imi indeplinesc planul am sa fiu ceva mai fericita.

In rest nu-s toate bune, dar am sa muncesc sa fie. Macar un pic.

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

1 Comment

  1. Pingback: Incep sa-mi revin… - Ziarul toateBlogurile.ro

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.