Cum sa-mi amintesc lucrurile importante…

Ile/ January 4, 2011/ Ganduri/ 0 comments

Eu sunt un om cu o memorie buna. Daca e sa nu fiu modesta, as zice chiar excelenta. Multa lume stie asta despre mine. Unii prieteni chiar zic ca as avea o problema, ca prea tin minte tot, toate prostiile. Problema e ca desi am o memorie excelenta, uit lucruri. Nu de-adevaratele, adica le tin minte, dar ma fac ca uit. Lasand la o parte niste probleme mai grave, ma refer acum doar la chestii de genul: uit ce imi face rau sau uit ce imi face bine. Uit de ce am plecat la drum, uit ca vreau lucruri si trebuie sa lupt ca sa le obtin.

Am nevoie sa imi aduc aminte lucrurile astea pentru a putea ramane pe drumul cel bun. Am nevoie sa le vad in fata ochilor scrise cu litere mari, eventual stralucitoare. Simplu fapt ca le stiu nu imi este de ajuns. Poate ca pare o gluma, dar chiar nu este. De multa vreme imi doresc sa-mi iau un panou de pluta, placaj sau ce-o fi el, sa scriu biletele si sa le prind cu pioneze. Sa il tin undeva la vedere si sa-mi reamintesc lucrurile mai mici sau mai mari care am nevoie sa mi se intipareasca in minte.

Am impresia ca asta m-ar ajuta mult. Sunt destul de hotarata sa incerc metoda 🙂 Mai ramane doar sa fac rost de cele necesare 🙂

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.