Mos Nicolae…

Ile/ December 5, 2010/ Delicios!, Ganduri/ 0 comments

Nu mi-am cremuit bocancii, nu mi-am spalat cizmele, adidasii nici atat. Nu ca nu il astept pe Mos Nicolae, dar intr-un fel cam asa e. Nu mananc dulciuri si nici fructe de gen portocale, mandarine si banane, iar eu stiu ca asta aduce mosu’: dulciuri. Acum ce altceva mi-ar putea aduce?! Cutiile de puzzle n-au nici o sansa sa intre in bocanci :))

Mosul mi-a adus deja un week-end prelungit frumos in care am facut tot felul de lucuri frumoase, unele gustoase, iar altele de nepovestit 😉 A fost o vacanta a naibi de reusita chiar daca am ramas in casa, cam obligati de vremea oribila.

In alta ordine de idei mi-am amintit ca acum doi ani de Mos Nicolae am dat petrecere. Un fel de petrecere de casa noua cu cateva prietene. Partea interesanta a fost ca desi toate imi erau prietene destul de apropiate, nu prea se cunosteau intre ele :))Mi s-a zis ca ideea a fost nebuneasca, dar pentru mine era singura solutie pentru ca era mult prea greu sa fac cate un tort de clatite pentru fiecare in parte :))) tortul de clatite si vinul fiert fiind atractiile momentului 😀 Pentru singura petrecere pe care am incercat s-o dau vreodata as zice ca a iesit ok. Loc de mai bine era destul, dar eu am fost obosita. Loc de mai rau era cat cuprinde. Pana la urma a trecut si asta. Alta petrecere n-am mai facut si cine stie daca am sa mai fac vreodata :))

Acum sa fiu sincera mosul o sa aduca ceva buuuuuun rau. E adevarat ca nu mi-l aduce mie, ci de data asta eu sunt un fel de mosu’ din poveste :))

Cam asa arata unul dintre ei… 😀 a fost livrat deja 🙂

Si cam asa arata altul… tocmai scos din cuptor 😀

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.