Fara Farmville…

Ile/ July 20, 2010/ Ganduri/ 0 comments

In prima zi din restul vietii mele fara Farmville a fost sarbatoare. Sarbatoare serioasa in calendar adica, nu sarbatoare ca am scapat de Farmville :)) si deci nici macar nu mi-am putut umple timpul cu ceva ordine si curatenie. Plus ca oricum de cand il avem pe Magellan lucrurile stau mult mai bine la acest capitolul decat inainte. Asa ca mi-am facut si eu manichiura si pedichiura, am mai citit cateva bloguri si am fugit la film. Sa vad ce mai gasesc de facut maine si poimaine :)))

Nu am jucat din totdeauna Farmville si desi probabil unii cred asta, nu mi-am dat demisia ca sa am mai mult timp pentru farmaruit, ci a fost invers. Adica mai intai mi-am dat demisia si ceva mai tarziu am inceput sa farmaruiesc pentru a imi umple timpul liber cu ceva. Stiu ca am starnit si inca m-ai starnesc invidii ca stau acasa si nu muncesc, dar nu e chiar asa usor. Nu e usor sa nu ai nimica de facut sau tot ce ai de facut se rezuma la activitati casnice. Nu e usor sa nu trebuiasca sa gandesti, nu e usor sa nu aiba nimeni nevoie de tine si nu e usor nici sa nu fi apreciat de nimeni pentru ca nici nu faci nimic. Stiu ca as fi putut sa ma bucur de toata pauza asta, dar recunosc ca nu am stiut cum s-o fac. La inceput de tot eram destul de obosita fizic si psihic, dar pentru a-mi reveni mi-au ajuns cele 2 saptamani de concediu de la incepututl perioadei si probabil inca o saptamana – doua dupa. In rest nu am stiut sa apreciez si nici sa valorific prea tare toata pauza asta din activitatea mea muncitoreasca. Am vegetat in mare parte si in rest am farmaruit. As fi putut sa fac multe si regret ca nu le-am facut si, si mai tare regret ca, probabil nici nu le voi face de acum inainte.

Sunt sau mai corect spuns am devenit un om mult mai slab decat eram inainte. Toate cate mi s-au intamplat m-au macinat, dar sper ca nu de tot. Poate totusi o sa ies la liman intr-o zi 🙂

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.