Judecam…

Ile/ July 16, 2010/ Ganduri, Tristete/ 2 comments

De trei zile ma uit aproape neincetat la televizor. Am citit tot ce se putea pe internet. Am vazut emisiuni peste emisiuni, pareri peste pareri. Am si eu parerile mele, varianata mea a povesti. Ma tot intreb de ce trebuie neaparat sa aflu tot, de ce trebuie sa stiu eu ce-a scris ea in mesajul acela, de ce trebuie sa stiu eu de ce a luat ea decizile asa cum le-a luat?? Ma gandesc ca intr-un fel caut o confirmare a gandirii mele, a concluziilor mele. Sigur mai este vorba si de curiozitate, curiozitatea atat de umana si pe alocuri si meschina. Este probabil inutil. Nu putem afla, nu putem decat sa ne imaginam. Nimeni care a trait exact ce a trait ea si care a avut o constructie emotionala identica cu a ei, nu cred ca lua o alta decizie. Nu cred ca situatille chiar si doar un pic diferite pot fi comparate. Nu cred ca te poti pune strict in situatia altui om si nu inteleg de ce sunt oameni care insista sa analizeze situatiile prin prizma modului lor de gandire, cand este evident ca nu poti intelege ce a gandit un alt om decat prim prizma felului lui de a gandi lucrurile. Judecam… Nu cred ca poti…

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

2 Comments

  1. eu personal am ramas absolut socata cand am citit. chiar imi pare rau. imi placea. si chiar nu inteleg ce a determinat-o sa ia aceasta decizie. parea asa fericita. si frumoasa. ma rog….nu avem noi de unde sa stim.

  2. in momentul cand am auzit vestea ( puiu’ mi-a zis-o , ca nu prea ma uit la TV ) am ramas fara cuvinte , continuam sa spun intr-una “Doamne Fereste” ( lol si nu prea sunt o mare credincioasa ). Initial m-am gandit la Anca Turcasiu atat eram de marcata, iar dupa aceea cand mi-a repetat de doua ori numele am realizat despre cine era vorba. Apoi am citit vre-o doua articole pe net despre cazul in sine si m-am lamurit ( la TV nu ma uit – mi se face lehamite de toti astia mai mari si destepti care au impresia ca stiu tot ) . Pacat, era inca tanara , avea un copilas, dar ceea ce s-a intamplat si ce a gandit numai ea stie. Nu cred ca suntem in masura sa judecam oamenii pentru actiunile lor, asa ca sa-i fie tarana usoara.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.