Casa roz…

Ile/ June 21, 2010/ Delicios!, Ganduri/ 2 comments

Casa roz e un restaurant in drum spre dentist, pe care l-am apreciat la intoarcerea de la dentist. Va recomand placinta de mere cu inghetata! Este delicioasa! Am mai incercat si ceva feluri de pui, dar astea depind de gust. Mai dulci, mai sarate, mai cu rosii… N-am incercat si papanasi si clatite… De ce Casa roz?! Pentru ca noi vrem sa va facem viata roz… sau cam asa ceva scrie pe meniu. Casa roz, un restaurant intr-o casa roz, destul de cochet, chiar daca e un restaurant de cartier, undeva pe Apusului, si unde servirea este destul de buna si chiar si preturile cred ca sunt ok….

Lasand la o parte atata roz (nu sunt neaparat un fan al culorii), nu prea mi-am dorit ziua de azi. Cea mai lunga zi-lumina a anului a cam vrut sa-mi dea de furca. Mai intai cu un examen pe care nu prea l-am iubit/inteles/invatat, apoi cu alte lucruri pe care ar fi trebuit sa le fac, dar de care pana la urma am scapat… N-a fost o zi rea, dar cu siguranta se putea mai buna…

Inca un pic si se termina sesiunea. Poate atunci o sa o iau de la capat… cine stie… Noapte buna!

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

2 Comments

  1. De ce in toate post-urile tale se simte o unda de tristete ?

    1. mai prins :”> cam asa sunt in perioada asta…

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.