Decizii…

Ile/ June 20, 2010/ Ganduri/ 0 comments

E greu cateodata sa iei decizii. Mai ales pe cele bune si corecte. E mai simplu sa faci prostii, e mai simplu sa fii impulsiv si sa faci ce iti trece intr-o secunda prin cap. Mereu ai impresia ca o sa le poti indrepta pe toate la un moment dat. Ca iei acum o decizie gresita, dar o sa vina si vremea cand o sa faci alegerile corecte. Nu stiu daca vine si vremea asta vreodata. La mine nu prea a ajuns.
Acum, de data asta, este vorba de o decizie care miauna.
Habar n-am daca e o decizie buna, habar n-am daca nu e prea mult pentru mine, pentru noi. Habar n-am daca o sa iasa ceva din toata chestia asta, sau e doar o decizie impulsiva… Habar n-am daca sunt constienta de toate schimbarile ce vor urma… Pana una-alta decizia e luata, la fel si toate cele necesare. Mai ramane doar sa treaca ultimele doua examene, sa fac tot ce mi-am propus pentru saptamana viitoare si undeva la inceput de week-end sa purcedem la drum pentru a-l aduce acasa pe tanarul descoperitor Magellan 😀

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.