Ala bala portocala…

Ile/ January 7, 2010/ Bat campii...., Ganduri, Provocari/ 2 comments

… sau de toate pentru toti, sau despre toti, ba nu, doar despre mine, de toate despre mine…

De o saptamana ma tot chinui sa scriu chestii inteligente despre ce vreau eu in 2010, despre cum a fost sau n-a fost 2009… dar n-a mers nimica… asa ca o sa scriu total alandala si neinteligent ce-mi trece prin minte, inima si stomca :)))

Prin stomac sper sa nu-mi mai treaca prea multe in ideea ca mi-am propus anul asta sa nu mai mananc toate prostiile, ba chiar sa mananc foarte sanatos, asa cum am mai facut intr-o perioada din viata mea si a fost foarte bine. Tot timpul e un “de maine, de luni, de la intai”. Anul asta am zis sa fie de vineri, de pe intai ianuarie. Azi e sapte si lucrurile, as zice, merg bine, ca n-am dat iama in nimica si sper ca lucrurile sa ramana asa. 😀 Deci, cam asta cu stomacul… si sa stiti ca alcoolul dauneaza grav sanatatii, mai ales mintale si ficatului…

Iar ce imi trece prin minte, e un gand ce nu-i cuminte… ;;) habar n-am de unde sunt versurile si ale cui, dar mi-au venit la mana :)) Ce mi-am propus pentru anul asta in materie de “minte”… poate sa fiu mai deschisa, mai hotarata, mai ambitioasa, scrisei eu aici si mai mutai un copac in farmvill :))

Anul trecut nu a fost cel mai grozav an al meu, desi nu-mi dau seama exact de ce, avand in vedere ca am facut tot felul de lucruri faine… am zburat cu parapanta si se stie doar cat sunt de mandra de asta :D, am fost in Italia unde m-as si muta, nu intrebati de ce, pentru ca nici eu nu stiu exact :)) am vazut mare parte din tara si am fost si cu Mocanita, mi-am luat toate examenele la facultate in afara de practica :p, am facut si 6 puzzle-uri intr-o luna desi nu am facut prea multe in restul anului… am muncit fix 6 luni de zile… asta nu prea e clar daca e de bine sau de rau, pare si si :))) ufff… deeeeci… adunat scazut, inmultit si impartit, mai ales firul in patru (stiti ca ma pricep la din astea :)) ) imi doresc un an si mai bun…. aaaa… si mai vreau ceva, PRIMAVARA!!!
E frumos Craciunul cu zapada, mai ales daca nu e in Bucuresti, e frumos cu iarna… da’ doar pana la Sf. Ion. Dupa sa vina primavara!!!! Eu asa vreau!!! 😀

Deci (al treilea pana acuma :)) ) e un blog cu de toate… mai vrea cineva ceva? sa zica si se rezolva in principiu, chiar si pe gratis :))) Si nu, azi nu am baut nimica, doar un pic de cafea si am dormit doar vreo 3 ore azi-noapte :))

Cand o sa fiu mai inteligenta o sa scriu lucruri mai inteligente, deocamdata asta a iesit… o varza…. aaaa… stati ca varza nu am voie sa mananc….si apropo, nici portocale :))) ce ziceti de un gref si-o conopida?! merge? :)))) la fel ca portocala cu varza, nu? 😀

LA MULTI ANI!!

P.S. Am atasat poza asta pentru ca e fix IMGP2010 :))) sa se vada si sa se stie exact ce faceam si unde eram eu la inceput de 2010, ora 00:18…

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

2 Comments

  1. pai….atunci si eu iti doresc sa se intample ce-ti doresti tu pt 2010 :p. sa stii ca eu am citit pana acum tot ce ai postat tu pe aici. bravo. tine-o tot asa.
    p.s. faina poza :p

    1. merci, merci… si tie sa ti se implineasca toate… mai ales cele cu muntele 😀 si bafta mare cu blogul si tie 😀

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.