Ma sufoc…

Ile/ November 19, 2009/ Bat campii..../ 2 comments

E joi dupa-amiaza. De luni n-am mai facut nimica, desi… marti am scris blogul ala lung despre cum a fost la Bergamo. Filmuletzul n-am apucat sa-l fac. Sufar de lene mare! In orice privinta!! Orice ar trebui sa fac sau as avea chef are un oarece neajuns si atunci mai bine nu mai fac. De ce sa ma complic daca nu poate fi simplu mai bine de loc. Deficitara rau gandirea asta. Imi doresc unele lucruri. Sunt intr-un cerc vicios, mai degraba o bucla… Cum ies din bucla?? Stie cineva formula minune? Ce parametrii trebuie sa modific sa ies de pe orbita?? Afara pare frig, in casa e cald desi am geamurile deschise. Mi-ar placea sa fie mai frig. M-am hotarat sa inchid si al doilea calorifer pentru ca ma sufoc. Solutia nu este sa ies afara pentru ca eu vreau sa fie frig in casa!!

Incerc sa misc ceva, am nevoie de energie! si nici macar nu e un munte, e mai mic si decat o movila. Daca reusesc asta poate reusesc sa ajung la un deal, ceva. Ma duc sa fac o cafea…

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

2 Comments

  1. hai mai scrie..scrie!!:P

    1. te referi la ceva anume??

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.