Entry for August 13, 2007

Ile/ August 13, 2007/ Yahoo!360/ 0 comments

Iar, pentru a câta oară, îmi sunt înţelese vorbele aiurea, pentru a câta oară, oare, îmi întoarce cineva vorbele pe toate feţele şi caută sensuri dincolo de ce se vede. Dar caută degeaba, nu e nimic, nu e nici un mesaj secret acolo, este exact ce scrie… Nu înţeleg care e ideea. Ce ar trebui eu să înţeleg de aici?

Cristina mi-a scris un comentariu şi din grabă să-i răspund l-am şters L Spunea ea că e uşor să-ţi faci prieteni şi că e greu sa-i păstrezi. Nu cred că în blogul meu era undeva, ceva referitor la prieteni. În nici un caz, nu prietenilor le dădeam “ignor”. Nu despre prietenii mei era vorba atunci cand spuneam că nu îi mai suport. Dar ca să-i raspund, eu nu mi-am facut niciodată prieteni uşor şi nici nu am vrut vreodata asta. Prietenii adevăraţi sunt rari şi e greu să-i găseşti, nu pot numi prieteni doar niste simpli cunoscuţi sau amici pe care într-adevăr îi găseşti pe toate drumurile. Mai spunea ea ca soluţia ar fi comunicarea. Comunicarea între mine şi prietenii mei sau între mine şi aceşti oameni cărora eu am hotărât să le dau “ignor” ? Pentru că dacă este vorba de a doua categorie de oameni, nu cred că între mine şi ei exista o soluţie. Tot Cristina imi scria că viaţa nu e roz. Nu, viaţa nu e roz, aşa este cu siguranţă, dar eu m-am hotărât să le dau “ignor” celor care sunt hotăraţi, uneori chiar şi fără voia lor, să îmi distrugă bucuria de a traii. Am fost, poate, un om mai vesel decât sunt acum şi oamenii care mă inconjoara, chiar fără voia mea, uneori îmi distrug veselia.

Ceea ce scriu eu aici, sunt gândurile mele referitor la ce mi se întâmplă din când în când, nu foarte amănunţit scrise, câteodată doar nişte idei aruncate, nu se adresează cuiva anume şi nu le scriu ca să spun cuiva ceva, nu mă adresez nimanui…

Sper Cristina, că ţi-am răspuns în mare la ceea ce scriai tu acolo, sper ca am reţinut bine ideile principale din comentariul tau….

  • crisa… Poate ca in blogul acela nu era vorba de prieteni. Dar au fost multe bloguri cu referire la prieteni.Si nu cred ca a fost numai o impresie a mea faptul ca de vina cateodata e comunicarea.
    Eu am gandit putin mai departe de blogul acesta…., mai in esenta.
    Parerea cu prietenii mi-o sustin, de restul te poti ocupa :)!
    Si inca ceva, cred ca totusi este “o problema” undeva legata de prieteni.Cred ca o stii mai bine decat mine.Aici ma refeream ca lipseste comunicarea.

                 Tuesday August 14, 2007 – 07:57pm (EEST)

  • Ileana Multe lucruri s-au schimbat… Acum nu mai scriu bloguri pentru prieteni, ca să le citească aici şi să înţeleagă ei tot felul de lucruri scris şi nescrise, să se chinuie să găsească sensurile vorbelor mele. De aceea am şi şters toate blogurile de dinainte…
    Cât priveşte comunicarea, şi aici s-au schimbat multe… Eu una, în momentul de faţă nu mai am nici o problema de comunicare cu aceea parte de prieteni la care te referi tu. Au fost nişte probleme mai mari sau mai mici care s-au rezolvat sau au disparut într-un fel sau altul . Din punctul meu de vedere, acum totul e ok, totul este firesc, aşa cum ar trebui să fie, comunicăm atât cât simţim şi avem nevoie, în rest…
    Nu vreau să mai repet greşelile pe care le-am facut, am încercat să învăţ din ce s-a întâmplat şi nu am sa retransform blogurile mele în ce ajunseseră la un moment dat… Acum e altfel…

                 Tuesday August 14, 2007 – 09:10pm (EEST)

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.