Un nou inceput…

Ile/ July 9, 2007/ Ganduri/ 0 comments

Un pahar de vin rosu...

Ar fi trebuit să fie cel de-al 97 –lea blog, dar nu mai este, este primul blog dintr-o serie nouă. Nu este un nou început, este o continuare în alt fel. Cât de diferit? Nu stiu. Asta o să hotărăsc pe parcurs. Deocamdată….

Nimic important…..

Tot felul de gânduri dau năvala din mintea mea, să le aștern cumva aici. Habar n-am ce să scriu… Mă gandesc la viitor, de fapt la vară… Privesc pe fereastră și mă gândesc că nu m-am visat niciodată aici, aici în acest moment al vieții mele. Oricât de previzibilă ar fi fost viața mea nici o secundă nu mi-am imaginat-o așa. Lucrurile par a fi cu totul altfel. Nu aș fi crezut că o să ajung din nou să am două joburui, nu credam că o să-mi iau carnetu’, nici că o să fiu singură atâta timp nu mi-am imaginat, că n-am sa mai beau bere a fost o mare surpriză și lista probabil ar putea continua. Nu știu ce face parte din maturizare, ce face parte dintr-o transformare mai mare. Sunt alt om acum, macar pe alocuri. Sunt lucruri din mine de care nu mă pot despărți. Sunt atât de ale mele și nu le pot da la o parte. Fie că e bine sau rău o să mai rămână așa măcar o perioadă…..

Vă invit pe toți cei care mai citiți aici, la un pahar de vin și de vorbă despre ce a fost, despre ce-o să vină….

  • Ghem   Vin sa fie!!!!:P

Monday July 9, 2007 – 01:01pm (PDT)

Monday July 9, 2007 – 11:58pm (EEST)

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.