Entry for September 08, 2006

Ile/ September 8, 2006/ Ganduri/ 0 comments

Mi-e somn… si tare as mai vrea sa dorm… sa dorm mult… sa dorm pana tarziu… sa ma trezesc in alta parte… Viata mea acum e altfel decat acum juma de an… Nu stiu daca e mai buna sau mai rea dar sigur e diferita… privesc inainte si nu vad nimic, privesc inainte si nu vad pe nimeni, privesc inapoi si nu mai e nimeni… oamenii au disparut… lucrurile au disparut… totul e altfel si parca e la fel… si totusi pare diferit… Ce e adevarat si ce nu? si cum aflam asta? Stie cineva sa demonstreze?? Mi-e somn… si nu mai stiu ce sa fac… Mi-e somn si parca nu pot sa dorm…   (scris cateva zile in urma, si ne publicat atunci)

Si acuma mi-e somn, mi-e incredibil de somn… vreau sa dorm si sa nu ma mai trezesc aici… nu mai inteleg nimic, nu mai inteleg de ce e asa, de ce nu e altfel…. Voi stiti? Vreau dintr-odata lucrurile sa stea altfel, vreau sa ne schimbam peste nopate, vreau sa ne culcam si sa ne trezim alti oameni… Sunt trista si adormita… 🙂 si asta n-are nici o legatura cu luna plina… Am inteles ca nu mai pot avea ce am avut, pot oare macar sa am ceva nou, sa nu mai fie ce a fost, sa fie ALTFEL!!! total altfel, sa nu imi mai aduc aminte ce a fost, sa nu mai compar, sa nu mai sufar, sa nu mai plang… sunt trista, goala si posaca si parc-as vrea ceva sa vina, si parc-as vrea ceva sa treaca…. that’s the point…………………………

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.