Entry for August 27, 2006

Ile/ August 27, 2006/ Ganduri/ 0 comments

Au mai trecut ani si am redescoperit aceleasi lucruri vechi, aceleasi vechi prostii… a fost, s-a dus… nu se mai intoarce… nici nu vreau, nici nu se mai poate… si la urma urmei ce rost ar mai avea daca tot nu mai are nici un haz?

Acum cautam hazul in alta parte, cica nimic nu se  va schimba si cand colo s-a schimbat totul. Nu-mi prea plac schimbarile dar pana la urma le accept si sunt bine venite… nu putem imbatranii tot la fel, trebuie sa se mai schimbe cate ceva… problema mea e alta, de ce se schimba lucrurile bune in loc sa se schimbe lucrurile rele?? si totusi raspunsul exista… nu se schimba lucrurile bune, se schimba alea rele care pareau a fi bune… si abia acum, tarziu, realizam cate de rele erau, cat de bolnave, cat de uracioase… bine ca ne-am vindecat……. ridicati-va si mergeti cat mai departe de aici, fugiti, ca nu mai e de noi………………

Si chiar asta am sa fac, am sa fug, fara sa ma mai uit inapoi asa cum am facut de atatea ori, am sa fug departe, cat mai departe, am sa dispar si n-am sa mai apar niciodata…………….. cel putin nu prin vietile voastre……… dormiti linistiti…..

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.