Entry for May 19, 2006

Ile/ May 19, 2006/ Yahoo!360/ 0 comments

26

Viața nu e niciodată ce pare a fi, oamenii nici atât…Niciodată nu e bine să te astepți la ceva bun de la oameni, sigur te vor dezamăgi mai devreme sau mai târziu…

Viața e o chestie ciudată… complicată… complexă…. și nu întotdeauna reală. Câteodată trăim în lumea noastră, o altă lume decât cea de afară. Ne imaginam lucruri și situații, poate chiar și oameni. Trăim într-o lume mai bună, de cele mai mule ori, mult mai bună decât cea adevărată. Lucrurile se întâmplă altfel acolo, oamenii, de cele mai multe ori, sunt mai deștepți, mai frumoși și mai buni decât în lumea reala. Dar… vine o zi…când te trezești la realitate. Atunci e cam nasol, când vezi că oamenii pe care-i credeai în jurul tău nu sunt altceva decât niște invenții de-ale tale, când vezi că de fapt ei sunt altfel și, din păcate, niciodată nu sunt mai buni… când realizezi că de fapt tu i-ai transformat în niște oameni mai cum ai vrea tu să fie, mai buni pentru tine și ei nu sunt nici pe departe așa… atunci e trist, e foarte trist… dar trebuie să mergi mai departe și nu poți face asta decât agățându-te de alți oameni, alți oameni inventați… pentru că, din păcate, nu prea poți, cel puțin nu pentru mult timp, merge mai departe singur. Și uite așa inventăm periodic oameni și cu cât îi deviem mai mult de la realitate cu atât ne vom trezi  mai repede la realitate.

Prietenii adevărați nu trebuiesc inventați, ei sunt așa cum sunt pentru tine… în orice lume… dar sunt așa puțini… câteodată nu e niciunul.

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.