Entry for April 11, 2006

Ile/ April 11, 2006/ Yahoo!360/ 0 comments

17

E încă devreme, deși e așa târziu. Am impresia că noaptea asta va fi foooarte lungă… nu pot să mă culc până nu termin de scris. Mai am atât de mult și totuși atât de puțin… parcă undeva, nu foarte departe se vede sfârșitul, se vede o luminiță mică la capătul tunelului…

În seara asta nu mai am puterea să mă răzvrătesc împotriva lucrurilor, în seara asta… e mai liniște în capul meu. Nu am chef să mă mai iau de nimeni și de nimic. O să stau până o să crap dacă e nevoie, numai să termin lucrarea asta odata, cum o fi, mâine o dau și… nimic nu mai contează. Ce se poate întâmpla la urma urmei? NIMIC! Absolut nimic! Asta e! Atâta timp cât trăiesc, viața merge înainte fie că termin eu lucrarea, fie că nu, fie că o sa fie bună de ceva, fie că nu! Așa că nici nu văd ce importanță are.

La urma urmei nu ne obligă nimeni să facem ce nu vrem! Ne obligăm singuri! Singuri ne impunem ce să facem în viață! Suntem proprii noștrii stăpâni si dacă ascultăm de alții și îi lăsăm pe alții să ne impună lucruri este doar pentru că noi am hotărât că lucrurile să fie așa!

Noapte bună…. dacă mai poate fi bună!

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.