Am răcit…

Ile/ October 27, 2016/ Bat campii...., Ganduri/ 0 comments

Abia respir. La propriu. Am răcit, nici nu mai știu când am mai fost răcită, dar uite că am răcit. Nu stiu exact cum am reușit. Probabil statul lângă un cuptor mereu încins și intratul în congelator nu e cea mai reușită combinație. Norocul meu ca am doua zile libere. Până sâmbătă sper să-mi mai revin. Mă rog, norocul e al lor mai mult decât al meu, că fără zilele astea libere nu știu dacă era oricum ok să muncesc așa răcită. Și că legile lu Murphy să funcționeze și de data asta, când am ajuns acasă am constatat că centrala nu mai merge. Chiar nu se mai stricase de mult. De când a venit frigul și am reînceput să o folosim, tot o așteptam să se strice și ea nimic. Tocmai când eu eram în oraș și mă lăudam la toată lumea că în timpul ăsta o să-mi pornească centrala acasă si o sa fie cald si bine când ajung acasă… Na, dacă n-am putut sa tac din gură!

Voiam să scriu de fapt despre faptul că am 50 de zile de muncă în bucătări, dar o să scriu mâine, acum sunt prea obosită…

So, ăla negru de respiră greu, s-ar putea să nu fie ta-su, s-ar putea să fiu eu ?

 

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.